Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието. При създаване на поръчката, Вие въвеждате продуктите, които купувате (номер на артикул, цвят) и техните цени, Вашите имена, електронна поща, телефон, адрес, метод на доставка – чрез наложен платеж чрез куриер на Еконт / Спиди /или в нашия офис склад.

След изпращане на поръчката от Ваша страна, ние ще се свържем с Вас за уточняване на всички подробности и необходимата информация относно доставката.

Доставката се осъществява по два начина:

Първият начин е чрез куриер на Еконт/или Спиди/ с наложен платеж, като разходите са за сметка на клиента.
Възможностите са две:
– до адреса на получателя /на посочен от Вас адрес/
– до поискване от офисите на куриера

Вторият начин е в нашия офис склад, на адрес: гр. София, „Маслинено клонче“2.

След като стоката бъде подготвена от наша страна, уточняването за нейното приемане се осъществява по телефона. В офиса, плащането се извършва при доставката, стоката се заплаща в момента на получаването ѝ от Ваша страна.

Ние задължително преглеждаме всяка пратка преди нейното изпращане и не носим вина за транспортни дефекти, възникнали при доставката.

Всички цени са в български лева и с ДДС!

Доставката е за сметка на клиента. Цената се определя от теглото на пратката и отдалечеността на населеното място от гр. София.

За конкретна информация отправяйте Вашите запитвания на електронния ни адрес: office@deyadm.net или на посочените телефони за връзка.