За нас

„ДеяДМ” ЕООД продължава традициите на фирма ЕТ Стоян Ненов, която е започнала дейността си през 1996 г.

Освен нови мебели и аксесоари, предоставяме и втора употреба.

В нашия интернет магазин предлагаме асортимент от стоки, неизменна част от всяко домакинство: кошчета за вграждане в шкаф, поставки за съдове, разпределители за прибори, бурканчета за подправки, дозатори за течен сапун, аксесоари за баня и други кухненски принадлежности и домашни потреби.

В раздел МЕБЕЛИ ще намерите предложения за мебели, с които ще реализирате собствените си виждания и ще внесете повече удобство, хармония и красота във вашия дом. Интерес представлява арт шкаф картина от MDF или арт шкаф картина от PVC за баня. Ние предлагаме маси, помощни масички, шкафчета, както и етажерки с интересен дизайн за стена и др.

Обръщаме специално внимание към изработването на разнообразни по вид мебелни аксесоари като – поставки и шкафчета за вино, малки шкафчета с чекмеджета, поставки за вестници и списания, къщички за домашни любимци – за котки, кутии за ключове, шкафове за инструменти, поставки за кърпи, дървени поставки за дърва за огрев, и др.

Можете да откриете също така голямо разнообразие от механизми за вграждане за горни и долни шкафове – кошници, рафтове, отцедници; тръби рейлинг за окачване на стената между горните и долни шкафове с различни видове метални етажерки и поставки за закачане; мебелни дръжки; плъзгащи системи и механизми за гардероби, врати и вратички, както и широка гама от артикули за барплот.

Обръщаме особено голямо внимание на ръчната изработка от керамика или дърво на сувенири, подаръци и аксесоари за дома. Според нас, стилните и красиви, дори и малки на вид нeща, внасят допълнително уют и индивидуалност във всеки дом.

Имаме стремежа занапред да разширим асортимента от стоки, които са необходими и допринасят за по-високата организираност, естетика и функционалност за всяко кътче от дома и градината.

Kъм настоящия момент фирмата е представител на: Тека България, Nardi, Faber и матраци Paradise.